Programok

Veszprém megyei programok április 25-30. között

Április 25.

Ajka: Pokoli és Angyali történetek - Vujity Tvrtko előadása: Ajka, Művelődési Központ színházterme, 18 óra.

Balatonalmádi: Táncházi kultúra: vörösberényi művelődési ház, 17 óra 30-tól.

Balatonfűzfő: A tánc világnapja: a művelődési központ színháztermében, 17 órától.

Pápa: Mozdulj, Pápa: sportrendezvényre várják az érdeklődőket a várkertben.

Pécsely: A Balaton-felvidék népművészeti értékeinek kutatása: Szent György hava – Kulturház, 17 óra.

Idén Veszprémben avatják a honvéd altiszteket

Ebben az évben Veszprémé a megtiszteltetés, hogy otthont adhat a szentendrei MH Altiszti Akadémián idén végzett 106 katona felavatásának. Az országos altisztavatásra július 26-án kerül sor, az ünnepélyes felavatást a Szentháromság téren tartja majd a Magyar Honvédség. Az esemény délelőtt 10 órától veszi kezdetét, az ünnepség helyszínén Hende Csaba honvédelmi miniszter és Benkő Tibor vezérezredes, honvéd vezérkari főnök köszönti majd a résztvevőket.

Egy tucat új darabot mutat be a Veszprémi Petőfi Színház

Változatos és izgalmas színdarabokra számíthatnak a következő évadban a veszprémi színházrajongók, illetve mindenki, aki rendszeres látogatója a Veszprémi Petőfi Színháznak. Oberfrank Pál, a színház igazgatója szerdán tartotta meg évadismertető sajtótájékoztatóját. Az eseményen nemcsak a következő évad darabjairól kaphattunk tájékoztatást, de bemutatásra került az 50 év Thália szolgálatában című könyv, illetve szó esett a Polányi Passió idei előadásairól is.

Megkezdődtek a veszprémi Gizella Napok

Jó hír a kultúra szerelmeseinek, hogy szerdán megkezdődött Veszprém egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozata, a Gizella Napok Művészeti Fesztivál. A rangos esemény immáron 23. alkalommal kerül megrendezésre, május 7. és 11. között. A program kereteiben idén először rendezik meg a Magyar Értékek és Hungarikumok Ünnepét.

Oldalak

szárító
Senki nem gondolná, de a szobában szárított vizes ruhák is komoly egészségügyi kockázatot rejtenek magukban. A száradó ruhák miatt ugyanis akár 30 százalékkal is megemelkedhet a helyiség páratartalma, ami kedvez a különféle penészgombák elszaporodásának. Ezek belélegzése padig súlyos... Tovább...
További információk:

Bejelentkezés