Veszprém is megszépülhet az országos verseny keretében

kulcsszavakEgy webes szavazáson a legtöbb szavazatot magáénak tudó település egyik közterületét megszépítik a MegSzépülAVárosom Programnak köszönhetően.

A szavazás ideje alatt az ÉpítkezemFelújítok összefogás a hazai lakosság támogatását kéri abból a szempontból, hogy melyik város, közterület, vagy kerület nyerje el a megszépülés lehetőségét a lakóközösség segítségével, melyek a www.megszepulavarosom.hu oldalon megtalálhatóak.

A szavazás lezárta után a program 2. lépéseként az ÉpítkezemFelújítok munkatársai a győztes (legtöbb szavazatot kapott) város vagy kerület önkormányzatával összefogva kiválasztja azt a helyi parkot, játszóteret, körforgalmat stb. melyet az ÉpítkezemFelújítok tagjai a saját költségükön a lakosság bevonásával megszépít, modernizál. A Program utolsó lépése mát az, amikor megkezdődik az adott terület megtisztítása és felújítása.

A MegSzépülAVárosom Programba, Veszprém városa is benevezett! Ha valaki szeretné, hogy a jelöltek közül Veszprém kerüljön ki győztesen, akkor 2013. december 20-án éjfélig naponta egyszer bárki szavazhat Veszprém városára.

Kategória: 
szárító
Senki nem gondolná, de a szobában szárított vizes ruhák is komoly egészségügyi kockázatot rejtenek magukban. A száradó ruhák miatt ugyanis akár 30 százalékkal is megemelkedhet a helyiség páratartalma, ami kedvez a különféle penészgombák elszaporodásának. Ezek belélegzése padig súlyos... Tovább...
További információk:

Bejelentkezés